Boltberendező Blog

Értékesítés ösztönzés vásárlásélménnyel

Egy kávézó, ahol a plafonon virágoskert nyílik

"Lily of the valley", vagyis gyöngyvirág a neve annak a párizsi kávézónak és teázónak, ahol a plafont megannyi fejjel lefelé növekvő virág és növény díszíti. Teljesen beborítják a csöppnyi üzlet mennyezetét. Jókedvvel, színnel, reménnyel telítik meg a parányi helyet. Marie Deroudilhe, a boltberendező, ügyesen elhelyezett tükrökkel hangsúlyozta tovább a növények pompáját. A kávézó falait mindemellett vagy szimplán bemeszelte vagy meghagyta a natúr téglákat és fehérre festette őket. A padlót csodás (cement?) lapok borítják. A textilek az egyetlen csík, virágos tapétához igazodnak. A benti asztalok parányiak, ugyanakkor igazán különlegesek is.

Bár meglehetősen nőiesre sikerült az üzletdekoráció, de melyik betérő vendég ne töltődne fel egy ilyen látványosan élettel teli helyen? Amellett, hogy nekem nagyon tetszik (másnak nem feltétlenül kell tetszenie), azt el kell ismerni, hogy igazán eredeti gasztro design született.

lily-of-the-valley-designed-by-marie-deroudilhe-yellowtrace-02.jpg

lily-of-the-valley-designed-by-marie-deroudilhe-yellowtrace-03.jpg

lily-of-the-valley-designed-by-marie-deroudilhe-yellowtrace-05.jpg

lily-of-the-valley-designed-by-marie-deroudilhe-yellowtrace-04.jpg

lily-of-the-valley-designed-by-marie-deroudilhe-yellowtrace-01.jpg

- forrás: http://www.yellowtrace.com.au/marie-deroudilhe-lily-of-the-valley-cafe/ -

Ne maradj le a többi érdekes üzletberendezésről sem:

 

10_uzletdekoracio_billboard_310x250.png

A bejegyzés trackback címe:

https://boltberendezo.blog.hu/api/trackback/id/tr487116181

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása