Boltberendező Blog

Értékesítés ösztönzés vásárlásélménnyel

Használtruha bolt újragondolva

Nem tudom vajon hányan hallottatok már A Goodwill (non-profit) cégcsoportról és üzleteikről. A Goodwill egy igazán érdekes kezdeményezés; álláskeresőknek segít be/visszailleszkedni a munkába iskoláztatás, tréningek és egyéb programok segítségével. Nem csak a fiatalokat és aluliskolázottakat, de az időseket és a fogyatékkal élőket is segítik. Létrehoztak egy hatalmas kiskereskedelmi láncot ahol, másodkézből, megfizethető áron, szerezhetőek be designer és luxus márkák. De nem csak ruhákat, ma már használt bútorokat és lakáskiegészítőket is kínálnak. Az áruházak bevételei és az adományok mind a fent említett iskoláztatást támogatják.

hasznaltruhauzlet_berendezes1.jpg

Nemrég számos nagyobb, áruház jellegű üzletüket kellemes, üde butikká varázsolták át. Sokkal barátságosabbak, hangulatosabbak lettek a Goodwill boltjai. Most antik bútorok adják a keretet a Prada vagy Burberry után leselkedő kincsvadászok számára. Állítólag ez a Macklemore videoklip adott rengeteg inspirációt az üzletek új arculatához. A következő elrendezést például szinte biztos, hogy a video egyik szettje ihlette:

hasznaltruhauzlet_berendezes3.jpg

Elmaradhatatlanok a fluerszkáló fények, a linóleum padló, a kiálló, kezeletlen tégla falak. Vintage bútorok, lounge részek, tarkítva olvasó sarokkal vagy LP-k lejátszására alkalmas berendezésekkel. Itt minden ki,- és felpróbálható mielőtt megvásárolná az ember.

hasznaltruhauzlet_berendezes2.jpg

hasznaltruhauzlet_berendezes6.jpg

goodwill-rare-bookwall.jpg

Ötletles, filléres displayek, kiváló elrendezés, Még kívülről se igazán mondanánk meg, hogy ez egy second hand üzlet.

hasznaltruhauzlet_berendezes4.jpg

- forrás: adweek.com -

Még több érdekes cikkért csatlakozz a Boltberendezőhöz a facebookon vagy

Ha profi szeretnél lenni saját boltod berendezésében, akkor ez a neked való tanfolyam!

Ne maradj le a többi posztról sem, kövesd a Boltberendezőt a Facebookon vagy iratkozz fel a Hírlevélre!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boltberendezo.blog.hu/api/trackback/id/tr387364180

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2018.04.04. 09:24:41

Hol van ez a bolt? Budapesten van?

LOR 2018.04.04. 09:25:36

Nem, sajnos. Seattle-ben van, Amerikában.
süti beállítások módosítása