Boltberendező Blog

Értékesítés ösztönzés vásárlásélménnyel

A mindentudó lyukacsos tábla

Nem ragozom túl. Korábbi bejegyzésekben is fel-fel bukkant már, de azt hiszem joggal, megérdemel egy külön posztot is.

Miért? Mert multifunkcionális, menő, mai. Ha az üzletberendezés frissítésén töröd a fejed és jól variálható polcrendszert szeretnél, de valami másban gondolkodsz mint az alusínes fali panelek, akkor a lyukacsos tábla lesz  neked való! Könnyedén helyezhetsz el rajta fogasokat, polcokat, kereteket vagy akár csipeszeket is. A termékek helyét számtalanszor variálhatod, át- és újra rendezheted. Nem lesz másra szükséged mint egy lyukakkal ellátott táblára (angol nevén pegboard) és pár kiegészítő elemre. Úgy mint drót, akasztók, fa lapok (polcalapnak) és fa cövekek. A lyukakkal ellátott táblát már sok helyen megvásárolhatod, de akár méretre is készíttethetsz. Alapanyaga általában furnérlemez, így előállítási költsége is viszonylag pénztárcabarát.

Lássuk mit tud:

lyukacsos_tabla_display2.jpg

lyukacsos_tabla_display1.jpg

lyukacsos_tabla_display4.jpg

lyukacsos_tabla_display6.jpg

lyukacsos_tabla_display.jpg

lyukacsos_tabla_display5.jpg

És ezek csak ruhaboltra voltak példák. Gondolj bele mit tud ez a fal/tábla egy hobbi eszköz, kiegészítő, virág, szerszám vagy dekor terméket forgalmazó boltban.

- képek forrása: https://www.pinterest.com/boltberendezo/ruha-bolt-design/ -

Ne maradj le a többi posztról sem, kövesd a Boltberendezőt a Facebookon vagy iratkozz fel a Hírlevélre.

A bejegyzés trackback címe:

https://boltberendezo.blog.hu/api/trackback/id/tr127434104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása