Boltberendező Blog

Értékesítés ösztönzés vásárlásélménnyel

A magyar pop up boltok fesztiválja

Az utóbbi hetekben több levelet is kaptam, amiben pop up boltok nyitásának menetéről, illetve pop up boltba való bekerülés lehetőségéről érdeklődtek kiskereskedők, designerek.

Pop up üzletbe való bekerülésnek alapvetően két módja van: 
 
1. Vagy keresel egy üres üzletet, megállapodtok a tulajdonossal és köttök egy rövidtávú bérleti szerződést.*
Ez esetben teljesen a Tied, az adott időre, az üzlet. Esetleg kereshetsz partnereket magad mellé, akikkel együtt mutatnád be a termékeidet.
 
2. Vagy megpróbálsz olyan hagyományos üzletet kereseni, ami számodra szimpatikus.
Ahol a meglévő termékek passzolnának a Te termékeidhez, és ha a tulajdonos is benne van, kvázi kibérelsz egy kis részt az üzletből, ahol pár hétig/hónapig megjelenhet az árud.
 
Éppen nyíló pop up boltokba bekerülni nehéz, hiszen általában csak az utolsó pillanatban derül ki, hogy hol és mikor ütik fel a fejüket. Viszont akadnak olyan projektek, ahol egy évben több pop up bolt nyitása is várható. Ha sikerül velük kooperációt kialakítani, akkor már könnyebben lehet terezni az eseményeket.
12190995_477432592428737_730672658623538180_n_1.jpg
*Az első ponthoz kapcsolódóan 2016 tavaszán lesz egy nagyszerű kezdeményezés. Jövőre másodszorra kerül megrendezésre a nagy sikert aratott NYITVA! Fesztivál - a kiadó üzletek, illetve április 1- május 1-ig a pop up projektek fesztiválja. 

 

A rendezvény célja, hogy üresen álló budapesti üzletek tulajdonosai, ingyenes, rövid időtartamra szóló bérleti lehetőséggel támogassanak kiválasztott, helykereső projekteket. Mindenki jól jár. A tulajdonosoknak megéri jelentkezni, hiszen: a pop up bolt vagy projekt által mások is felfigyelnek a helyszínre és így jöhet egy hosszú távú bérlő, vagy egy újabb pop up esemény is. Illetve a projekteknek is megéri pályázni, mert ingyenes tréningeken vehetnek részt - a Boltberendező is a mentorok sorában lesz -, bérleti díj nélük használhatják az adott helyiséget illetve jelentős média megjelenést kapnak a fesztivál által.

 

Jelentkezési határidő: 2015 december 18.

 

Jelentkezés és további információ: http://nyitvafesztival.hu/jelentkezes/
2014-es projektek megtekintése: http://nyitvafesztival.hu/

 

Amennyiben kedvet kaptál a pop up bolt nyitásához, de még több segítségre lenne szükséged, itt további útmutatást és hasznos információkat találsz.
pop-up-bolt-kezikonyv.png

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boltberendezo.blog.hu/api/trackback/id/tr368107706

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása