Boltberendező Blog

Értékesítés ösztönzés vásárlásélménnyel

Tavaszi kirakat kavalkád, Bécsből [2.rész]

A márciusi időjárás még szeszélyes, de a kirakatokban már megindult a tavaszi zsongás: lepkék, virágok, artisták és pop corn – ezek a témák az idei belvárosi kikelet első hírnökei. - Az első részt itt olvashatjátok. -

Az osztrák látványtervezők hűen követik, ám közben ügyesen kombinálják a 2016-os tavaszi trendszíneket. Tavaszi Rózsakvarc, barack, derűs kék, búvárkék, boglárka sárga, tengeri csigaház, lilásszürke, fiesztavörös, jegeskávé, zöld villanás – verscímnek is elmehetnének az idei Pantone TOP 10 színskála magyar nevei.

„Az embereknek néha szüksége van arra, hogy lekapcsolódjanak az információk folytonos áramlásáról, és egyszerűen csak pihenjenek.” - mondja Laurie Pressman, a Pantone alelnöke, aki szerint a 2016-os válogatás a nyugodt, békét hozó színek és a harsányabb, játékos árnyalatok ötvözete. -forrás- 

Az idei ajánlás azért is rendhagyó, mert nem határoz meg külön nőies és férfias árnyalatokat. A két nem egyenlőségének jegyében dolgoztak a designerek a PAUL divatházban is, amikor életteli kerti virágokkal, öntözőkannával és egy bohém kerékpárral dekorálták a férfikollekciót.

blog12.jpg

blog11.jpg

Fura, de figyelemfelkeltő világot teremtett kirakatában az INTIMISSIMI, ahol a púderszínű léggömbök között cirkuszi akrobatákká változtak a próbababák.

blog17.jpg

Különleges és elegáns idén tavasszal is a HallHUBER kirakata, amelyet ezúttal kecses pillangók leptek el. A visszafogott színvilág zavartalanul hagyja érvényesülni a kiállított termékek formáit és színeit, miközben egy-egy elszabadult lepkével észrevétlenül vezeti a vásárlót az üzlet belsejébe. 

blog14.jpg

blog15.jpg

Végül melyik divatház az, amely még azt is megengedheti magának, hogy a tökéletesre tervezett ruhadarab gyakorlatilag beleolvadjon a kirakat hátterébe? Hát igen, a DOLCE&GABBANA. Ott már idén is az lett a tavaszi divatszabály, hogy nincs szabály.

blog16.jpg

kep1.png

 


Bódi Zsuzsa, shop designer, Bécs

 

Ne maradj le a többi posztról sem, kövesd a Boltberendezőt aFacebookon vagy iratkozz fel a Hírlevélre!

A bejegyzés trackback címe:

https://boltberendezo.blog.hu/api/trackback/id/tr938486404

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása