Boltberendező Blog

Értékesítés ösztönzés vásárlásélménnyel

"Window-shopping" újraértelmezve

A héten olvastam a Startup Mustra élménybeszámolóját a Hungexpo-n felállított Future Store-ról, vagyis a vásárlás jövőjéről. (Igazán klassz, cikk ajánlom mindenkinek.) Aztán, ahogy az lenni szokott, szinte egyből ezután megint belefutottam a neten, egy számomra már ismert és kedvelt projektbe. Most viszont nem álhattam meg, hogy ne menjek el mellette. Szeretném megmutatni Nektek is, hátha még nem hallottatok róla. Igazán érdekes:

Kate Spade Saturday digitális kirakat boltok /Kate Spade Saturday's Digital Window Shops/

A hagyományos üzletek, a pop up boltok, az online vásárlás és a kirakat nézegetés ötvözete. Még 2013-at írtunk, mikor a Kate Spade brand egyik almárkája (mely fiatalos, lendületes és innovatív) kibérelt 4 üzletportált Manhattan-ben és különleges, interaktív kirakatokat rendezett be. Egyrészt megmutatta az aktuális kollekció legjobb darabjait, másrészt egy érintő kérpnyős óriás felületen, azonnali vásárlási lehetőséget kínált. Az érdeklődők kiválaszthatták a nekik tetsző termékeket, a megfelelő színben és méretben, majd egy kattintással, ott a helyszínen, meg is rendelhették őket. A legjobb pedig az egészben, hogy a cég 1 órán belüli, ingyenes! kiszállítást vállalt (New Yorkról van szó!) a nap 24 órájában. (A fizetés a futárnál történt.)

54f79972af2a2.jpg

Hát mi ez, ha nem a vásárlás jövője? (De legalább is egy szuper alternatíva a nyitvatartáson kívüli időszakokra.) 

Nem győzöm hangsúlyozni, hogy mennyire fontos a mai napig a vásárlásban, a hagyományos boltok megléte, az eladó-vevő kapcsolat, a kipróbálás, megtapintás, felpróbálás lehetősége. Ugyanakkor nincs mit tenni, haladni kell a korral, innovációkra és kreativitásra van szükség. Az online és a hagyományos vásárlás szép lassan összefonódik. Ez pedig óriási lehetőség. 

-A kép forrása a képre kattintva. Viedó forrása ide kattintva- 

Ne maradj le a többi posztról sem, kövesd a Boltberendezőt a Facebookon vagy iratkozz fel a Hírlevélre!

A bejegyzés trackback címe:

https://boltberendezo.blog.hu/api/trackback/id/tr508713564

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása