Boltberendező Blog

Értékesítés ösztönzés vásárlásélménnyel

A 10 legjobb nyári, gasztro stand a bécsi Városházán

Bécs egyik legnagyobb piaca, kulturális és kulináris központja a Városháza előtti hatalmas tér, ami az évszakok változását követve formálódik hol karácsonyi vásárból jégpályává, hol Stájerországot ünneplő, tavaszi fesztiválból óriási nyáresti kertmozivá.

A rendezvényeken az osztrák és nemzetközi gasztronómia jeles képviselői is részt vállalnak, színpompás standjaik felállítását pedig komoly dekorációs munka előzi meg.

A pultnak tükröznie kell a cég arculatát, a személyzet jelmezének a parádés hangulatot, de a praktikum és a minőség is fontos szempontok ilyenkor. Bár ugyanarra az alapsablonra épültek, minden kis üzlet külön egyéniséget kapott, és igencsak változatos eszközökkel kínálja az arra sétálóknak finom portékáit.

unbenannt_1.png

Mini bécsi kávéházat varázsol a térre az első osztrák stand: karos csillár, nyomott mintás tapéta, romantikus betűtípus és a jó öreg Ferenc József képe adják a megfelelő díszletet.

unbenannt1.png

Havas hegycsúcsok és rusztikus burkolat: a tradícionális osztrák ételeket felsorakoztató másik hazai stand is ismerős motívumokkal dolgozik. A méretes réztábla jó reklám, már messziről hirdeti a céget.

unbenannt2.png

A csinos francia palacsintázó kellemes fagylaltszínekkel, vidám napernyővel hívja fel magára a figyelmet.

unbenannt3.png

A sok ázsiai stand közül a piros-fehér csíkos lett a leglátványosabb, és egyben a legnépszerűbb.

unbenannt4.png

A horvát konyha remekeit tálalja fel a csupa kék Kornat étterem, amely nemes egyszerűséggel magát a tengert tette meg a dekoráció főszereplőjének.

unbenannt5.png

Mutatós, tarka pultról vehetjük el a kenguru steaket az ausztrál büfében.

unbenannt6.png

Jópofa, modern stílusban készült el az Edison Café koktélbárja. A dekorációs elemek maguk az italok, a hangulatot pedig az izzókból kirakott felirat alapozza meg.

unbenannt7.png

A Botanical Garden standján kicsiben megtalálható az összes olyan hangulati elem, ami magát a szórakozóhelyet is jellemzi. A falakon látható képeket matrózok tetoválásai ihlették, ehhez remekül passzolnak a szódásszifon lámpák.

unbenannt8.png

Az indiai stand díszei a hatalmas rézedények és a színes, gömb világítótestek, amik sötétedés után érvényesülnek igazán.

unbenannt9.png

A legharsányabb pult természetesen a mexikói, ahol az élénk hátteret átlátszó üvegpalackokkal és friss növényekkel egészítették ki. Ilyen vidám standon még a munka is könnyebben megy. :)

unbenannt10.png

kep1.png

 


Bódi Zsuzsa, shop designer, Bécs

 

Ne maradj le a többi posztról sem, kövesd a Boltberendezőt aFacebookon vagy iratkozz fel a Hírlevélre!

A bejegyzés trackback címe:

https://boltberendezo.blog.hu/api/trackback/id/tr418867484

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása