Boltberendező Blog

Értékesítés ösztönzés vásárlásélménnyel

Emily Henderson boltberendező tippjei - 3 . rész

kepernyofoto_2016-07-26_11_43_23.pngAz Emily Henderson-os, boltberendező mini sorozat 1 részét itt, a másodikat itt tudod megnézni.

És most nézzük a legújabb epizódot. Kattintsatok, olvassatok és tanuljatok. ;)

 

 A helyszín ezúttal egy lakberendezési cikkeket forgalmazó bolt.

1.  Az üzlet kirakata, az elsődleges helyszín, ami profi berendezést kíván. Használd ki a teret, mutass be különböző termékeket és minimum szezononként cseréld az itt megjelenített kínálatot! A betekintő üvegek szuper lehetőséget nyújtanak, hogy kommunikálj a vevőiddel és természetesen, hogy becsalogasd őket.

2. Alakítsd ki úgy boltodban a választékot, hogy a vásárlóknak igazi élmény legyen a válogatás. A termékkihelyezést szín, vagy stílus alapján próbáld megvalósítani, vagy csoportosíts olyan termékeket egymás mellé, amik szimplán, gyönyörűen néznek ki együtt.

3. Ha bútorokat árulsz, akkor ne tedd az összes széket (például) egymás mellé. Alakíts ki különböző szobákat, tereket, amik történetet mesélnek el. Ez segít a vevőknek elképzelni magukat az adott tárgyak között, és elgondolni, hogy hogyan használnák azokat saját otthonukban.

4. Nem feltétlenül kell, hogy az adott bolt csak egy fajta árkategóriába tartozó termékeket kínáljon. Kerülhetnek a válsaztékba high-end bútorok és mellette apróbb, olcsóbb kiegészítők is. Ezáltal elérhetjük, hogy minden vásárló különlegesnek érezhesse magát nálunk és mindenki vásárfiával távozhasson.

5. Ne félj furcsa, meglepő dolgokat művelni, például székeket akasztani a falra. Minél inkább egyedivé tudod varázsolni az üzleted, annál többen jönnek majd hozzád felfedezni és annál többet fognak majd nálad vásárolni.

6. A készletedet folyamatosan frissítsd! Inkább mindenből kevesebbet szerezz be és ha eladtad őket, hozz helyettük új termékeket. Ez hozzájárul ahhoz, hogy vevőid újra és újra visszatérjenek és sose távozzanak üres kézzel.

Ne maradj le a többi posztról sem, kövesd a Boltberendezőt a Facebookon vagy iratkozz fel a Hírlevélre!

A bejegyzés trackback címe:

https://boltberendezo.blog.hu/api/trackback/id/tr838915214

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása