Boltberendező Blog

Értékesítés ösztönzés vásárlásélménnyel

Egy csésze Budapest, Bécsben
Budapest Bistro

A Tripadvisor folyamatosan előkelő helyre sorolja a nemrég még tágasabbá varázsolt kis bécsi magyar kávéházat, a Budapest Bistrót. „A legjobb reggeli a városban” – írja az egyik vendég, de a szívélyes kiszolgálást, a barátságos hangulatot is többen méltatják.

unbenannt1_3.png

Ki gondolta volna ezt akkor, amikor a tulajdonosok átvették az ütött-kopott, régi játékterem kulcsait?

A három főből álló kreatív csapat azonban lassan, de biztosan megvalósította álmait: a zárt ajtók helyén ma széles üvegfalak hívogatnak, elegáns felirat hirdeti a helyet, ahol télen-nyáron habos kávét ihatunk a szőnyeggel borított mini teraszon.

unbenannt2_3.png

unbenannt3_3.png

A belső tér visszafogott színeit a felújítás során előbukkanó járólaphoz igazították, erre épült aztán a szépen átgondolt, ötletes dekoráció. Inspiráló feliratok és művészi fotók között könnyen indul a kávéházi csevegés.

A budapesti, vagy éppen magyaros motívumok többször is finoman visszatérnek: a falon például a mázas dísztányérok egy balatoni bolhapiac kincsei.

unbenannt4_2.png

unbenannt5_3.png

A tálalásban mindig van egy kis fantázia, a vázában mindig friss a virág... a sok apró gesztus barátságos hangulatot teremt, egy-egy jó ütemben elhelyezett ötlet pedig könnyen megjegyezhetővé teszi a helyet: nagyon jól érvényesülnek itt a Singer varrógépből lett, bohókás kávézóasztalkák.

unbenannt6_3.png

unbenannt7_3.png

Game. Love. Coffee. Dream.

unbenannt8_2.png

A nemrég kibővült Budapest Bistroban ma már akár negyvenen is elférnek, és ha tetszett a reggeli, egy hangulatos esti borra, alkalmanként zenés kulturális programra is visszatérhetnek.

Az új rész berendezésének egyik büszkesége a „könyvfal”, ami valóban kellemes olvasókuckóvá teszi az amúgy letisztult, modern környezetet.

unbenannt9_2.png

A kirakatba ezúttal egy romantikus hinta került, alatta kofferek és két vastag kötet Petőfitől. Hát igen, ha valaki, ő aztán biztosan tudta, hogy egy kávéházban micsoda csodálatos, sorsfordító dolgok történhetnek...

unbenannt10_1.png

kep1.png

 


Bódi Zsuzsa, shop designer, Bécs

 

Ne maradj le a többi posztról sem, kövesd a Boltberendezőt a Facebookon vagy iratkozz fel a Hírlevélre!

A bejegyzés trackback címe:

https://boltberendezo.blog.hu/api/trackback/id/tr9411963035

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása