Boltberendező Blog

Értékesítés ösztönzés vásárlásélménnyel

Ódivatú bútorok, újdivatú fodrász szalonokban

Sokféle fodrászüzletben jártam már, szebbekben és kevésbé impozánsakban is. Volt ahol nagyon átgondolt és kerek egész volt a koncepció, másutt sokkal kevésbé volt harmónikus a berendezés. A fodrászkellékek sokaságában gyakran nehéz egységes, rendezett, kellemes teret alkotni. De sokaknak sikerül, még úgy is, hogy különféle korok és stílusok bútorait és dekorációs elemeit vegyítik. Míg manapság a legtöbb üzletben a modern letisztultság a trendi, a fodrász szalonok esetében a vintage vonal lett (újra) menő.

Itt a tükrök (a vitrin és a székek) régimódiak.

vintage_fodrasz_üzlet1.jpg

Itt a lámpák, a szék, a burkolat, a polcok és asztalok.. Szinte minden elem régies, mégis együtt teljesen újszerű teret alkotnak.

vintage_fodrasz_üzlet9.jpg

Amott elsősorban a hangsúlyos padlón és a burkolatokon kopottas a hatás.

vintage_fodrasz_üzlet7.jpg

Máshol egyértelműen a csillárok biztosítják a modern fodrászat régi, barátságos fényét.

vintage_fodrasz_üzlet3.jpg

A Salvage szalonok a falburkolatokkal és bútoraikkal is jelzik a kettősséget, amit nevük is sejtet. A régi idők biztos tudása az új frizurák szolgálatában.

vintage_fodrasz_üzlet8.jpg

De egyedülálló kis üzlet berendezése is lehet ötletes, bolondos és igazán találó. Ha stílusok keverednek ügyeljünk rá, hogy ne használjunk egyszerre túl sok színt. Pár alapszín legyen a meghatározó. Pont úgy mint itt.

vintage_fodrasz_üzlet110.jpg

Amikor a keret, vagyis a tér maga az igazán régi, akkor szinte biztos, hogy passzolnak majd bele a jó érzékkel összeválogatott modern és régi elemek.

vintage_fodrasz_üzlet12.jpg

És ez persze fordítva is igaz. Frissen épült tetőtérben szédületes válogatás régi és új bútorokból.

vintage_fodrasz_üzlet4.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://boltberendezo.blog.hu/api/trackback/id/tr1006935807

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2014.11.28. 12:56:33

Nagyon tetszik, főleg az első kép! :)
süti beállítások módosítása