Boltberendező Blog

Értékesítés ösztönzés vásárlásélménnyel

Ünnepélyes boltbelsők, avagy arany a boltberendezésben

Nem is olyan régen, virtuálisan bámészkodtunk pár karácsonyi kirakat előtt, most, hogy nyakunkon az ünnep, ideje, hogy bepillantsunk pár üzletbe is. Mert hát díszbe öltöztek az utcák, az otthonok és velük együtt jó pár bolt is. A karácsonyban kétségkívül a várakozás a legjobb (na és persze a családdal és barátokkal töltött ünnepi órák és napok :) De nem feltétlenül kell, hogy az ünnepélyes hangulat és környezet dec. 26-ával véget érjen. A feldíszített fa maradhat még, ráér később leszedni. Hagyjuk még a fényeket is, olyan jó gyönyörködni bennük a sötét téli estéken. Aztán egyszer, szép lassan, majd kitavaszodik és akkor.. Hova lesz a csillogás? Hát átköltözik ezekbe a boltbelsőkbe. :) Az arany*

meghódítja a kirakatokat.

arany_uzletberendezes11.jpg

arany_uzletberendezes2.jpg

arany_uzletberendezes13.jpg

Belebújik a lámpákba.

arany_uzletberendezes16.jpg

arany_uzletberendezes9.jpg

Körbefutja az ablakokat vagy éppen az étlapokat.

arany_uzletberendezes15.jpg

arany_uzletberendezes10.jpg

Behálózza a falakat és az asztalokat.

arany_uzletberendezes12.jpg

arany_uzletberendezes6.jpg

arany_uzletberendezes19.jpg

És tökéletesebbé teszi a polcokat.

arany_uzletberendezes3.jpg

arany_uzletberendezes5.jpg

arany_uzletberendezes8.jpg

arany_uzletberendezes1.jpg

*Az arany jelentései: A méz, a búzamező, az aranyalma és az aranyhal a mesében mindig a bőséget jelképezik. Az arany szimbóluma a bölcsességnek, igazságnak, tudásnak, dicsőségnek, napfénynek.

Az arany a lak,- és üzletberendezésben az eleganciát és gazdagságot jelképezi. Általában nőies enteriőrökhöz használjuk, mert a fényesség, a ragyogás, a csillogás és a luxus ezekhez illik a legjobban. De ahogy a fenti képek is mutatják, nem feltétlenül kell mindig túlzó anyaghasználatra gondolnunk. Azok a boltok amelyekben arany díszítést is használnak, könnyedén lehetnek modernek és kifinomultak is.

/Képek forrása: http://www.pinterest.com/boltberendezo/boltberendezés-és-belső-tér/

Jövőre se maradj le a Boltberendező posztjairól. Iratkozz fel hírlevelünkre!

A bejegyzés trackback címe:

https://boltberendezo.blog.hu/api/trackback/id/tr727005169

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása