Boltberendező Blog

Értékesítés ösztönzés vásárlásélménnyel

E-magazin: 10 egyedi üzletdekorációs megoldás

Nagy hírem van! Megjelent az első és ingyenes, Boltberendező magazin. Jó látni, hogy ilyen sokan olvasgatjátok az alap üzletdekorációs eszközökről szóló cikket. Remélem a magazinnak is legalább ilyen nagy sikere lesz. 10 olyan egyedi megoldást mutatok benne, (nem csak szóval, de inspirációs képekkel is) melyek vásárlócsalogatóak, újítóak, hasznosak, látványosak.

Gondoltál már rá, hogy különböző dekorációs elemekkel is stimulálhatod a vevők hangulatát? A kirakat nem minden. A boltbelső is nagyon fontos. Szeretnéd tudni, hogy milyen boltdekorációs eszközzel teheted otthonosabbá a butikod? Mik az igazán praktikus, ugyanakkor roppant egyszerű üzletberendezési elemek? Mitől lehet a bolt berendezése igazán trendi? Kattints!

A fentieken kívül olvashatsz még a magazinban a visual merchandisingról (= eladásösztönző látványtervezés), illetve a Boltberendezőről is megtudhatsz egy kicsivel többet.

10_egyedi_uzletdekoracios_megoldas_boltberendezo.png

magazin_oldalak.png

Szeretnél belelapozni? Csak kérd az ingyenes magazint az alábbi gombra kattintva!

elolvasom.png

A bejegyzés trackback címe:

https://boltberendezo.blog.hu/api/trackback/id/tr237051861

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása