Boltberendező Blog

Értékesítés ösztönzés vásárlásélménnyel

Emily Henderson boltberendező tippjei - 2. rész

emhend.pngPár hónapja jelent meg a blogon az 1. része az Emily Henderson-os, boltberendező mini sorozatnak.

Most lássuk milyen szuper tippeket tartogat még számotokra kedvenc lakebrendezőm.

 

Ezúttal egy éttermet járunk körbe, de nem csak a gasztrosok leshetnek el jó tanácsokat ebből az epizódból!

A nagy kérdés az: "Miért/Mitől mennek be/mennek el az emberek egy bizonyos étteremig vagy boltig, és aztán térnek oda vissza újra és újra?"

1. Minden kisüzlet tulajdonos számára épp annyira fontos kell hogy legyen az árukészlet/ szolgáltatás és a bolt helyszínének meghatározása, mint az, hogy a berendezés részletei által, történetet meséljen el a vásárlói számára.

2. Bejárat: Tekints úgy az üzletportálra, mint a vevőiddel történő első beszélgetésedre! A kirakat lehetőséget ad rá, hogy becsalogasd az üzletbe a vendégeket. Csak gondold át jól, hogy mit akarsz feléjük leginkább kommunikálni.

3. Belső tér: mint minden térnek, a boltodnak is szüksége lesz egy fókuszpontra! Ennek nem feltétlenül kell legelöl lennie, de fontos, hogy érdeklődést keltsen. Legyen ez egy igazán energikus pontja az üzletnek.

4. Az energikusságot úgy érheted el, hogy minél több kontrasztos színt, formát és felületet kombinálsz az adott térben.

5. Ès végül mi a minimum amit nyújtanod kell a vásárlóidnak? Egy jó weboldal, egy okos social media felület, a lehető legtöbb fajta fizetési eszköz elfogadásának biztosítása és a lehető legtökéletesebb, barátságos ügyfélszolgálat, hogy a vevőid törzsvásárlókká válljanak. 

Ne maradj le a többi posztról sem, kövesd a Boltberendezőt a Facebookon vagy iratkozz fel a Hírlevélre!

A bejegyzés trackback címe:

https://boltberendezo.blog.hu/api/trackback/id/tr298413142

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása